Ontdek de magie van onze Workshops!

Wil je je creativiteit de vrije loop laten en je interieur een persoonlijke touch geven? Ben je gefascineerd door de prachtige mogelijkheden van Annie Sloan Chalk Paint, de buigbare ornamenten van WoodUbend en de transfers van Redesign with Prima? Of maakt je hart een sprongetje bij het denken aan alle opties die je hebt met découpagepapier, gietmallen en décor stempels? Dan zijn onze inspirerende workshops perfect voor jou!

Stap binnen in de wereld van Annie Sloan en leer hoe je op een eenvoudige en leuke manier je meubels, accessoires en ruimtes kunt transformeren. Of je nu een beginnende doe-het-zelver bent of al enige ervaring hebt, onze workshops zijn geschikt voor iedereen!

Onze workshops

Leer en creëer

Wat kun je verwachten tijdens onze workshops?

  1. Expert begeleiding: Met ruim zeven jaar ervaring zijn wij enorm goed op de hoogte van de Annie Sloan Chalk Paint-technieken en delen we graag onze kennis en tips met jou. We begeleiden je stap voor stap tijdens het hele proces.

  2. Hands-on ervaring: Tijdens de workshop krijg je volop de gelegenheid om zelf aan de slag te gaan. Leer de verschillende verftechnieken, ontdek hoe je texturen en lagen kunt creëren, en experimenteer met kleuren om unieke effecten te bereiken.

  3. Ontdek de vele mogelijkheden: Annie Sloan Chalk Paint is niet zomaar een verf. Het is een veelzijdig medium dat je in staat stelt om eindeloze looks en texturen te creëren. Tijdens onze workshops leer je diverse technieken, zoals doorschuren, verouderen, kleurlagen aanbrengen en nog veel meer. Je zult versteld staan van de transformaties die je kunt bereiken.

  4. Inspiratie en creativiteit: Onze workshops zijn een bron van inspiratie. Laat je creatieve sappen stromen terwijl je nieuwe ideeën en technieken opdoet. Je zult versteld staan van de verbazingwekkende resultaten die je kunt bereiken met Annie Sloan Chalk Paint.

  5. Gezellige sfeer: Geniet van een ontspannen en gezellige omgeving waarin je kunt leren en creëren. Maak kennis met gelijkgestemde mensen en laat je inspireren door anderen. Je zult genieten van een stimulerende en gezellige sfeer waarin je je passie voor creativiteit kunt delen.

  6. Praktische Tips: Naast het leren van de verftechnieken, geven we je ook praktische tips over het onderhouden en beschermen van je geschilderde meubels en andere projectjes, zodat je er jarenlang van kunt genieten.

  7. Geen ervaring nodig: Onze workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu een doorgewinterde doe-het-zelver bent of nog nooit een penseel hebt aangeraakt, we verwelkomen iedereen die geïnteresseerd is in het leren van nieuwe vaardigheden en het verkennen van hun creatieve kant.

Of je nu je oude meubels nieuw leven wilt inblazen, een vintage stuk wilt restylen of je huis een totaal nieuwe uitstraling wilt geven, onze workshops bieden de perfecte gelegenheid om je creativiteit te uiten en je interieur te transformeren.

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze workshops en ontdek de magie van Annie Sloan Chalk Paint! Je zult versteld staan van de prachtige resultaten die je kunt behalen en de voldoening die het geeft om iets unieks te creëren.