Annie Sloan Workshops

Ontdek de magie van Annie Sloan Workshops!

Wil je je creativiteit de vrije loop laten en je interieur een persoonlijke touch geven? Ben je gefascineerd door de prachtige mogelijkheden van Annie Sloan Chalk Paint, de buigbare ornamenten van WoodUbend en de transfers van Redesign with Prima? Of maakt je hart een sprongetje bij het denken aan alle opties die je hebt met découpagepapier, gietmallen en décor stempels? Dan zijn onze inspirerende workshops perfect voor jou!

Stap binnen in de wereld van Annie Sloan en leer hoe je op een eenvoudige en leuke manier je meubels, accessoires en ruimtes kunt transformeren. Of je nu een beginnende doe-het-zelver bent of al enige ervaring hebt, onze workshops zijn geschikt voor iedereen!

Op onderstaande data staan Workshops gepland. Lees verder om meer te weten te komen over de precieze inhoud van elke workshop!

 • 17 augustus 2023, 19h - 22h: Annie Sloan Basistechnieken en WoodUbend (VOLZET)
 • 18 augustus 2023, 13h - 16h: Annie Sloan Basistechnieken en WoodUbend (VOLZET)
 • 1 september 2023, 19h - 22h: Toveren met Transfers
 • 13 oktober 2023, 19h - 22h: Annie Sloan Basistechnieken en WoodUbend (VOLZET)
 • 23 november 2023, 19h - 22h: Kerstballen decoreren met Gietmallen (VOLZET) 
 • 24 november 2023, 19h - 22h: Kerstballen decoreren met Gietmallen 
 • 7 december 2023, 19h - 22h: Annie Sloan Basistechnieken en WoodUbend
 • 18 januari 2024, 19h - 22h: Toveren met Transfers

 

Leer en creëer

Wat kun je verwachten tijdens onze workshops?

 1. Expert begeleiding: Met ruim zeven jaar ervaring zijn wij enorm goed op de hoogte van de Annie Sloan Chalk Paint-technieken en delen we graag onze kennis en tips met jou. We begeleiden je stap voor stap tijdens het hele proces.

 2. Hands-on ervaring: Tijdens de workshop krijg je volop de gelegenheid om zelf aan de slag te gaan. Leer de verschillende verftechnieken, ontdek hoe je texturen en lagen kunt creëren, en experimenteer met kleuren om unieke effecten te bereiken.

 3. Ontdek de vele mogelijkheden: Annie Sloan Chalk Paint is niet zomaar een verf. Het is een veelzijdig medium dat je in staat stelt om eindeloze looks en texturen te creëren. Tijdens onze workshops leer je diverse technieken, zoals doorschuren, verouderen, kleurlagen aanbrengen en nog veel meer. Je zult versteld staan van de transformaties die je kunt bereiken.

 4. Inspiratie en creativiteit: Onze workshops zijn een bron van inspiratie. Laat je creatieve sappen stromen terwijl je nieuwe ideeën en technieken opdoet. Je zult versteld staan van de verbazingwekkende resultaten die je kunt bereiken met Annie Sloan Chalk Paint.

 5. Gezellige sfeer: Geniet van een ontspannen en gezellige omgeving waarin je kunt leren en creëren. Maak kennis met gelijkgestemde mensen en laat je inspireren door anderen. Je zult genieten van een stimulerende en gezellige sfeer waarin je je passie voor creativiteit kunt delen.

 6. Praktische Tips: Naast het leren van de verftechnieken, geven we je ook praktische tips over het onderhouden en beschermen van je geschilderde meubels en andere projectjes, zodat je er jarenlang van kunt genieten.

 7. Geen ervaring nodig: Onze workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu een doorgewinterde doe-het-zelver bent of nog nooit een penseel hebt aangeraakt, we verwelkomen iedereen die geïnteresseerd is in het leren van nieuwe vaardigheden en het verkennen van hun creatieve kant.

Of je nu je oude meubels nieuw leven wilt inblazen, een vintage stuk wilt restylen of je huis een totaal nieuwe uitstraling wilt geven, onze workshops bieden de perfecte gelegenheid om je creativiteit te uiten en je interieur te transformeren.

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze workshops en ontdek de magie van Annie Sloan Chalk Paint! Je zult versteld staan van de prachtige resultaten die je kunt behalen en de voldoening die het geeft om iets unieks te creëren. 

 

Onze workshops

Maak je klaar om je creativiteit te ontketenen en je eigen meesterwerken te maken met Annie Sloan Chalk Paint! Bekijk onze workshopagenda en reserveer je plek vandaag nog. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze inspirerende workshops.

 

Workshop 1: Annie Sloan basistechnieken en WoodUbend

Ontdek de magie van Chalk Paint en decoratieve details...!

Inhoud

Ben je klaar om je creatieve reis te beginnen? Doe dan mee aan onze workshop "Annie Sloan basistechnieken en Woodubend"! Leer de essentiële technieken van Annie Sloan Chalk Paint, een veelzijdige en hoogwaardige verf die je meubels en decorstukken transformeert. Ontdek hoe je een gladde afwerking, doorschuurde effecten en mooie kleurlagen kunt creëren. Maar dat is niet alles! We gaan ook aan de slag met Woodubend, decoratieve buigzame ornamenten die je projecten naar een hoger niveau tillen. Leer hoe je deze unieke details kunt toepassen en je creaties kunt laten stralen. Schrijf je vandaag nog in voor deze workshop en ontdek de magie van Annie Sloan Chalk Paint en Woodubend!

Beschikbare data

 • 17 augustus 2023: 19h - 22h (VOLZET)
 • 18 augustus 2023: 13h - 16h (VOLZET) 
 • 13 oktober 2023: 19h - 22h (VOLZET)
 • 7 december 2023: 19h - 22h (nog 4 plaatsen beschikbaar)

Prijs

Deelnemen aan deze workshop kan aan €65 per persoon. 

 

WoodUbend workshop

 

Workshop 2: Toveren met Transfers

Breng kunstzinnige details tot leven...!

Inhoud

Wil je je meubels en decoratieve objecten transformeren met prachtige ontwerpen? Dan is onze workshop "Toveren met Transfers" iets voor jou! Leer hoe je deze kunstzinnige decoratieve ontwerpen kunt toepassen op verschillende oppervlakken, van meubels tot accessoires. Ontdek de technieken om naadloos transfers aan te brengen en adembenemende resultaten te bereiken. Van bloemmotieven tot typografie en alles daartussenin, je zult versteld staan van de mogelijkheden die deze decoratieve transfers bieden. Schrijf je vandaag nog in voor deze workshop en leer hoe je je meubels kunt verfraaien met kunstzinnige details!

Beschikbare data

 • 1 september 2023: 19h - 22h (nog 3 plaatsen beschikbaar)
 • 18 januari 2024: 19h - 22h (nog 3 plaatsen beschikbaar)

Prijs

Deelnemen aan deze workshop kan aan €65 per persoon.

 

 

Workshop 3: Kerstballen decoreren met Gietmallen

Creëer een magische kerst

Inhoud

Maak je kerstversiering dit jaar extra speciaal met onze workshop "Kerstballen decoreren met gietmallen"! Leer hoe je prachtige kerstballen kunt maken met behulp van Redesign gietmallen en andere decoratieve materialen. Van klassieke ontwerpen tot eigentijdse stijlen, je kunt je eigen unieke kerstballen creëren die schitteren in je boom. Je wordt begeleid bij elke stap, van het gieten van de mal tot het versieren van de kerstballen. Voeg een vleugje creativiteit toe aan dit feestelijke seizoen en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Schrijf je vandaag nog in voor deze workshop en creëer betoverende kerstballen met Redesign gietmallen!

Beschikbare data

 • 23 november 2023: 19h - 22h (VOLZET)
 • 24 november 2023: 19h - 22h (nog 4 plaatsen beschikbaar)

Prijs

Deelnemen aan deze workshop kan aan €65 per persoon.

 

Annie Sloan Workshop gietmallen

 

Inschrijven

Inschrijven kan heel eenvoudig per mail (info@degoeikamer.be) of via onderstaand contactformulier. Vermeld duidelijk met hoeveel personen en voor welke workshop je graag wenst in te schrijven. 

Je inschrijving is pas definitief na bevestiging door De Goei Kamer. 

Contactformulier